Tere tulemast Monastrelli!
Meid kutsutakse Monastrelliks, meil on soe ja sõbralik meeskond, kes teeb kõik endast oleneva, et luua teile hubane ja soe õhkkond.
Loodame, et saate seda Hispaania meeleolu tunda. Meie e-poest saad osta tooteid, mis iseloomustavad seda riiki Rikkalikud veinid, mis omandavad ereda päikesemaitse, millest vahel nii väga puudust tunneme Veinile saad osta kõik vajalikud suupisted igale maitsele. Pakume laias valikus tooteid: veinid, oliivid, juustud, maiustused ja mereannid.
Anton Samson
Monastrelli peakokk
Anton Samson on Monastrelli brand-chef, kelle jaoks “kokk – pole lihtsalt töö, vaid elustiil”.Andekas, noor peakokk progressivse, julge väljavaate ja uskumatu huumorimeelega.
Anton ei karda uusi väljakutseid ja võtab kadestamisväärse julgusega ette ka kõige raskemad ülesanded. Tema lähenemine tööle ja juhtimisele tõi talle kolleegide seas armsa hüüdnime.
Kolleegid kutsuvad Antonit “papa-chef” ja peavad teda oma õpetajaks, mentoriks ja lähedaseks sõbraks.
Meie peakokk alustas oma kokakarjääri 15-aastaselt ja kasvas sõna otseses mõttes üles köögis. 18-st tööl oldud aastast on Anton kokana töötanud 8 aastat. Läbi proovinud kõik tööd igat tüüpi köökides alates tööstuslikust kuni kõrgetasemeliseni, on Anton kuulus oma originaalse ja erilise stiili poolest roogade serveerimisel.
Anton on avanud nullist Eesti turu ühe suurima restoraniketi ning usub, et see õpetas teda olema paindlik ja vastupidav.
MEIE AUHINNAD
Eesti Peakokkade Ühendus
Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas aspernatur aut odit aut fugit
Restaurant GURU Awards
Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas aspernatur aut odit aut fugit
Best Spanish Cusine
Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas aspernatur aut odit aut fugit